Humanist Lid - Plastic Saddle

Finns många fina varianter

Posted Aug. 19, 2017, 4:20 p.m. By dislexie Tags: Kläder och skor

Ja när det kommer till kläder och skor så finns det hur mycket som helst som man kan hålla på med och det kommer hela tiden nya saker och nya modeller som man skulle vilja ha. Det blir lätt så när det finns så mycket som är fint och om man har det som intresse. Det är kul att det finns så mycket som är fint för barnen också det finna många märken som gör bra barnskor som kavat till exempel. 
Ja det finns så mycket som man kan välja på och det är ju alltid kul när det finns mycket att välja på.

Kul med variation 

Ja det är kul att variera och se vad det är man kan tänkas hålla på med. Ja det finns så många olika sko modeller som är roliga att ha och man vill ju gärna ha olik typer av skor beroende på tillfälle men också så behöver man många olika typer av skor för att vi har så många årstider och då måste man anpassa sig till vädret. Ja det finns mycket som man kan välja på och det är kul att man kan välja på så många olika saker och det är något som dom flesta tycker.
Sen så är det härdigt nu när hösten kommer och man får sätta på sig lite mer kläder och ta fram halsdukar och vantar och möter och allt möjligt. Det är något som jag tycker är jätte mysigt och nåt som jag gärna vill göra och som jag tycker om att hålla på med när hösten kommer. Även om det är några vekor dit så är det lite kul att tänka och drömma sig bort lite grann. Ja det finns så mycket härligt att göra och se fram emot. Ja det är bra att köpa lite nytt då och då.